A NAV új csatolója lehetőséget biztosít arra, hogy a nekünk kiállított számlákat is megjelenítsük az Infinityben. Ezentúl a NAV-tól lekérdezett számlákat a rendszer át tudja fordítani szállítói számlává és ezáltal nem kell manuálisan felvinni azokat. A funkció további előnye, hogy valós időben ellenőrizhetjük a nekünk kiállított számlákat, majd adminisztrálhatjuk őket.

Ez a modulfejlesztés arra hivatott, hogy a munkaerő felvétel teljes folyamatát elektronikus módon végigkísérje. A folyamat a munkavállalói adatok elektronikus bekérésével kezdődik, a munkaszerződés e-aláírásával folytatódik, majd a bérszámfejtési adatok előállításával, valamint a jelenlétív kezelésével fejeződik be.

Az Infinityben lehetőség van késedelmi kamat és behajtási költségátalány kezelésre. A rendszer az EU normatívák szerint lett kialakítva.

Céges hitelek és kölcsönök kezelése a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, kamatszámítással, CASHFLOW tervezéssel.

A termékeknél csomagot is létre lehet hozni amely több terméket foglal magában és ezen csomagok az UNAS csatolón keresztül a webáruházban is megjelennek.

Infinity-UNAS webshop integráció 

Az Infinity az UNAS csatolón keresztül teljes termék, valamint kommunikációt tesz lehetővé a webshoppal. A funkcióhoz UNAS előfizetés szükséges

Lehetőség nyílik partnerek hitelkeretének kezelésére.

Teljesítés igazolás kiállítása, majd abból számlakészítés és e-mail küldés. Ezzel az új funkcióval lehetőség nyílik a teljes számlázási és leigazolási folyamat bevezetésére elektronikusan.

Automata számlázás, mely lehetőséget ad előre felrögzíteni a minden hónapban, hétben, évben esedékes számlákat. A rendszer a beállított határidőben kiállítja, majd e-mailben elküld a számlát a partnereknek annak mellékleteivel együtt. Így biztos semmi nem marad kiszámlázatlanul.

Informatikai cégek részére kifejlesztett e-munkalap, melyet akár egy tableten kitöltve aláírva azonnal számlázhat és e-mailben kiküldhet.